Are fotbalul românesc cei mai săraci și mai proști patroni ever?

CSU l-a demis azi pe Davis Mangia. De ce? Nici măcar Rotaru nu știe, pentru că pe site-ul oficial nu e specificat nici un motiv. Doar l-a demis, atâta tot. 

Mangia era al doilea cel mai prolific antrenor din Liga 1, după Hagi, amintește GSP. Italianul a strâns 67 de meciuri în Liga 1, dintre care a câștigat 32, iar în 16 partide echipa sa a fost învinsă. În toate competițiile, a acumulat 82 de jocuri, reușind 40 de victorii, 20 de remize și 22 de înfrângeri, cu un golaveraj de 125-81.

Cifre pozitive, dar seci, meritul adevărat al lui Mangia este acela că a adus lumea pe stadion la Craiova, jucând un fotbal ofensiv și frumos. Mai mult decât atât, italianul a reușit să rămână acolo sus, deși patronul i-a vândut, mereu, cei mai buni jucători. 

Ce-ar mai fi de spus, domnilor!? Ah, da! Că în locul lui Mangia a fost numit Papură. LoL. 

La FCSB, deși are bani, patronul nu știe ce să cumpere, nici ce antrenori să ia, se mai bagă și peste ei, zăpăcindu-i și mai rău decât sunt. Forza Gigi Becali!

Mai sus un pic, la CFR, un club care are nevoie disperată de suporteri, patronii îl tot aduc antrenor pe unul ca Dan, care joacă închis, deci care chinuie fotbalul, or jucând așa nu doar că nu atragi fani, dar îi mai și ții acasă forțat pe ăia puțini pe care îi ai. 

La Astra aaaa, aaaa, pentru o ciorbă nu poți juca pentru Nicolae, vorba lui Claudiu Răducanu. 

Cu Negoiță ne-am lămurit la Dinamo. 

Iar despre Iași, Călărași, Sepsi, Chiajna, Miajna, Voluntari și care mai sunt, nici nu mai are rost să discutăm, pentru că avem și noi prestanța noastră.

Patronii din fotbalul Românesc sunt nu doar săraci, ci și proști. Cei care au ceva bănișori nu știu ce naiba să facă cu ei, iar ceilalți nu doar că sunt proști, dar nu prea au nici după ce să bea apă. Ei se chinuie să țină echipele, toți jonglează cu banii de la televiziuni, plus că imediat cum ridică un puști capul, cum l-au vândut, ca să mai respire un pic. 

Singurul om capabil din fotbalul românesc, care are viziune și strategie, e Hagi. Păcat că el a pornit absolut de la zero și nici n-a fost sprijinit de oficialitățile din Constanța, deși ar fi fost în interesul lor, personal, ca politicieni, dar și al județului. Dimpotrivă, aș zice, lui Hagi chiar i s-au pus bețe în roate. 

Restul patronilor sunt toți o apă și-un pământ, cum spuneam. Mai mult pământ. Aproape că îți vine să speri că au preluat cluburi pentru a albi bănișori, altfel suntem de râsul curcilor lumii cu asemenea specimene în business 😉 

You May also Like...

Poveste de cartier. “Simona, Darren și Brică” ;)
March 27, 2019
Băi, băieți! Pușcaș, Ianis, sunteți majori, uitați care e treaba!
June 27, 2019
Una bună cu Bilici și Payet, pentru cei mai viteji și mai integri dintre noi
June 14, 2019