It’s magic! Vrăjitorul indian Mandrake a dispărut Duminică în fluviul Gange

“Dacă pot să scap, va fi magic, dar dacă nu pot, va fi tragic”, a spus Mandrake, al cărui nume real este Chanchal Lahiri, înainte de a intra în Gange, ieri, legat cu lanțuri și sfori. 

Jadukar Mandrake, adică Vrăjitorul Mandrake, a fost coborât în apă cu o macara, în timp ce membri ai familiei, presa și Poliția urmăreau scena de pe mal. 

Treaba e că magicianul n-a mai ieșit la suprafață nici până acu’, Luni, 17 iunie, ora 9:27, ora la care scriu, declanșând astfel o operațiune disperată de căutare. 

“Încă nu l-am găsit”, au declarat autoritățile, după 12 ore. Eu am văzut știrea pe AFP, de acolo am luat și poza. 

E asta cea mai mare magie a tuturor timpurilor sau nu!? Magicienii se chinuie să facă să dispară iepuri, Mandrake a făcut să dispară el însuși. Ta-daaa! 

Omul a mai încercat șmecheria și în urmă cu 21 de ani, în același loc, dar nu i-a reușit, cum ar veni, pentru că atunci a reapărut la suprafață după 29 de secunde. 

După care a încercat din nou, în 2013, când spectatorii s-au luat de el, pentru că ușa “secretă” a cuștii din care a “evadat”, alta decât cea prin care intrase, se vedea foarte clar prin luciul apei.

“Ghinion”, ar fi zis aici Iohannis. 

Mandrake avea 40 de ani, iar eu nici pic de compasiune, vedeți bine, pentru că nici nu pot avea pentru asemenea oameni. Nu trebuie să fii geniu pentru a realiza că de realitate nu poți scăpa nici dacă te droghezi, ea te va prinde inevitabil din urmă, indiferent cât ai fuma. Și abia asta este, într-adevăr, magic! 

Ăsta e omul! Mă rog, era, dacă nu cumva și-a lăsat vreun tub de oxigen pe fundul apei și apare peste câteva zile, ca Elvis, prin Argentina.

You May also Like...

RADU
June 15, 2019
Ce luptă duc în ultimul timp
April 2, 2019
Unde îmi poți găsi cartea
May 30, 2019