Olivia Steer sau Șerban Huidu, cine e mai imbecil?

Olivia Steer e Olivia Steer cum Gicu Grozav e Gicu Grozav, ea e ea, se identifică cu ea înseși, nu e nimic discutabil aici. Și spune asta regele Hagi, nu eu! 

Dar, cum zic, dintre toate persoanele publice care au atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, mi-a atras atenția băiatul ăla care apărea lângă Mihai Găinușă pe Prima TV, seara, am uitat cum se numea emisiunea. 

Citez de pe Libertatea: 

„Prin toată activitatea ei Olivia Steer promovează selecţia naturală. Cum? Simplu: eşti suficient de stupid să crezi că vaccinul îţi face rău? Faci o sănătoasă variolă sau difterie si te cureti. Crezi ca sucurile naturale îţi fac bine? Bei ca idiotul până crăpi din cauza pancreasului! Mai nou nu îţi faci mamografie că a spus tanti Steer că nu sunt bune! Şi tu ca dobitoaca o crezi. Şi nu faci. Deci o să mori cu zile”, zice Șerban Huidu. 

Iar eu sunt de acord, cu o mențiune. Mori cu zile dacă o asculți pe “tanti Steer” sau dacă îl întâlnești pe el în trafic. 

În octombrie 2011, moralistul în cauză a spulberat trei oameni nevinovați într-un teribil accident de circulație. SUV-ul pe care îl conducea nestemata a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal Loganul în care se aflau doi bărbați și o femeie. Mașina lor “s-a rotit de două ori în aer”, conform martorilor oculari, prezenți la proces, iar vina i-a aparținut în exclusivitate conștiinței întruchipate, care s-a întors către copiii aflați pe bancheta din spate. Sau înspre bonă, naiba știe, că era și ea acolo. Accidentul nu putea fi evitat decât de Șerban Huidu”, a arătat, un an mai târziu, Instanța. 

Continuă Huidu, pe blog, la adresa Oliviei Steer: 

“Exact aşa se face selecţia naturală: eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Punct! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

Adică pe cei ca el, bănuiesc. Și nu sunt rău, vedeți bine, adică nu îl fac prost, cu capul în pom, pe pârtie, poate intra oricine. 

Dar nu oricine e suficient de responsabil încât să poată conduce o mașină pe drumurile publice. Sunt atâția care conduc cu viteză excesivă, care nu se asigură sau care nu semnalizează, dar până și ăștia, așa iresponsabili cum sunt, știu că nu trebuie să îți iei ochii de la drum, mai ales atunci când condițiile meteo sunt proaste și mai și urmează o curbă. Șerban Huidu n-a știut, așa că trei oameni și-au pierdut viața. 

Despre Olivia Steer nu avem confirmarea că prin ceea ce spune omoară oameni, putem doar intui posibilitatea asta, dar despre faptul că Huidu e un imbecil nu există dubii. Cum poți uita ce nenorocire ai făcut!? Cât de nesimțit să fii, încât să îi aperi pe români de efectul Steer, după ce ai băgat trei dintre ei în pământ!? 

Blânduț statul român, blânduț. Iresponsabilul ăsta ar fi trebuit să fie, încă, în pușcărie, nu să exprime opinii, liniștit, pe blog, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Macăr asta să îi interzică familia, dacă să urce la volan, după ce a intrat ca boul cu capul în pom, n-a făcut. 😉

You May also Like...

Românii, presa și puiul rotisat de la Kaufland
July 8, 2019
2 Comments
 • Reply
  TITI
  March 26, 2019 at 8:38 pm

  E clar ca avem de aface cu tampiti, proprietari de bloguri. Cazul accidentului a fost unul nefericit dar sa il aduci ind diacutie de fiecare data cand acest individ isi exercita dreptul la opinie si libera exprimare, mi se pare o nesimtire. Sendre, sezi bland ca latri la buruiana.

  • Reply
   Daniel Sendre
   March 26, 2019 at 9:58 pm

   Inteleg. El are “dreptul la opinie si libera exprimare”, eu nu.

   Nu, serios, chiar inteleg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *