Poveste de cartier. “Simona, Darren și Brică” ;)

Fabulos dialogul Simonei Halep cu Daniel Dobre azi, în timpul meciului cu Wang, la Miami. Auzi ce le cere ea oamenilor din staff:

“Să fie un pic mai energici băieții ăia, acolo, în tribună. Aplaudați mai tare când câștig!”

Și antrenorul răspunde:

“Acceptă lupta, ți-au ieșit mingi frumoase! Când ai posiblitatea să intri in teren, fă-o! Ai făcut foarte bine cross, cross. Aplaudăm și îți dăm energie.”

Mereu m-a fascinat cât de jos se pot coborî unii oameni pentru bani, dar nu asta e ideea. Sfatul meu pentru Simona e să-și concedieze tot staff-ul și să angajeze câteva babe de la matinalul lui Răzvan și Dani, pentru că aplaudă alea ca dracii, pe cuvânt, sunt profesioniste 100%, fac atmosferă. 

Acum înțeleg și de ce a plecat Darren Cahill, explicația lui cu statul mai mult lângă familie, intempestiv, așa, n-a ținut oricum. El îi tot dădea cu backhand, cu lung de linie, cu cross, Simona a rezistat ce a rezistat, până într-o zi, când a răbufnit:

  • “Bă, știi ceva!? Ți-am zis până m-am săturat: ori îți iei pampoanele și dansezi ca marjoretele, ori dă-i drumul înapoi în Australia!” 

Iar omul și a luat seama și foarte bine a făcut! Ce nevoie să aibă a noastră de profesioniști străini, cu nume sofisticate, gen Darren, când îl avea în țară, la o aruncătură de ștulete doar, pe unul poreclit “BRICĂ”!? 😉 

În fine, îi mai dau Simonei o idee, în cazul în care obosește sau nu prestează corespunzator Brică.

You May also Like...

Negoiță, înțelegi acum cine retrogradează Dinamo?
July 15, 2019
Cum cumpăr eu Dinamo în fiecare zi
March 25, 2019
Incredibil! Ce le-a cerut Mitriță lui Contra, Mihalcea și Ganea ;)
March 28, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *