Cum îți alterează mass-media percepția. Sau de ce a câștigat Boris Johnson alegerile

Am văzut că influencerii patriei au dat verdictul și în cazul alegerilor din Marea Britanie, unde înțeleg că a câștigat PSD-ul, așa zicea unul! Și normal că dacă a câștigat PSD-ul, electoratul britanic a devenit nefrecventabil. Doohhh.

Ce vedeți voi în poza de mai jos este dialogul unei jurnaliste de la Sky cu un votant laburist. Influencerii noștri ar trebui să știe că britanicii au nu doar cultura pub-ului, ci și cultură politică. Adică nu votează promisiuni sau pungi de la Lidl, ci doctrine, așa că la ei sunt familii care votează un partid din tată în fiu.

Eh, ce credeți!? Nenea din poză i-a spus jurnalistei că a votat cu conservatorii. “And it was very hard”, a adăugat. Și nu mințea, i se citește asta pe față. Motivul trădării? “The Labours have lost completely the plot”. Bănuiesc că nu mai e nevoie de nici o traducere.

MASS-MEDIA ȘI REALITATEA

Lumea întreagă e surprinsă de votul masiv în favoarea lui Boris Johnoson din cauza presei, care distorsionează realitatea. Toate marile trusturi de presă britanice sunt în Londra, la fel și majoritatea imigranților, ONG-urile, oamenii Soroș, progresiștii din paginile ziarelor, deci acolo se creează imaginea, trendul, tonul – în capitală! De acolo au venit știrile cu căutările care au explodat pe Google imediat după Brexit și senzația că dacă s-ar mai oferi încă un referendum britanicii l-ar respinge 100%.

Dar totul a fost doar zgomot! Atât. ZGOMOT în presă și pe Facebook. Realitatea e alta. Ceea ce contează e restul țării, până la 65 de milioane, Londra are doar 8, dintre care peste jumătate sunt imigranți, cel mai probabil. Ei bine, ieri, în liniște, dar la cozi, viața lor, oamenii ăia au dat de pământ cu mass-media, cu Soroș, cu UE, cu Merkel, cu parlamentul, cu Greta, cu influencerii lor, cu influecerii noștri, cu stângiștii, CU TOȚI. Britanicii încă au sânge în ei și vor Brexit, thats it!

Iar cei care l-au promis clar au fost conservatorii. Theresa May a incercat de 3 ori să treacă un deal prin parlament, fără succes. Boris a fost un pic mai isteț, așa că după ce a eșuat o dată, a suspendat parlamentul, iar când decizia a fost întoarsă de Curtea lor Constituțională a convocat alegeri anticipate.

Omul e ca un TANC. Știa că asta e ultima soluție și și-a asumat riscurile. Ieri, după rezultatele oficiale, s-a întâlnit cu Regina, tradițional, ca s-o informeze că el va forma guvernul, iar până la Crăciun va supune dealul din nou la vot. Brexit is going to be delivered. Asta le-a promis britanicilor dacă îl vor alege, iar oamenii și-au abandonat chiar partidele de o viață pentru a-i oferi glonțul final.

Dar Boris Johnson nu este doar omul care le va oferi Brexitul. Neaahhh.

Boris este politicianul care nu dă doi bani pe corectitudinea politică, despre femeile musulmane a zis că îmbrăcate în voalul ăla din care nu li se văd decât ochii seamănă cu cutiile poștale, spre exemplu. Unul nasol, dar care dovedește ce zic.

Boris este politicianul care are un plan. E un tip cu umor și foarte isteț, a terminat Oxfordul. Are experiență în administrație, unde a demonstrat că știe ce face după două mandate ca primar. Boris e genul proactiv și curajos. E politicianul care face, nu doar spune că face.

Chiar mă bucur pentru britanici. Le-au reamintit politicienilor ce au votat la referendum, au spus NU antisemitismului reprezentat de Corbyn, au penalizat prostia în stare pură a Diannei Abott și au respins extrem de hotărât un populism greu de imaginat pentru o țară civilizată în secolul 21. Laburiștii au primis case pentru asistați social, în valoare de 7 miliarde, Internet prin fibră optică gratuit, taxe școlare zero, prețul la transport scăzut, lapte și miere peste tot, mai aveau să anunțe că legalizează marihuana și aia era, ne mutam naibii cu toții acolo 😉

De aceea britanicii au votat cum au votat, motiv pentru care sper să îi ierte, totuși, influencerii noștri!

Iar noi să punem mâna pe arme, fraților, că din ce am înțeles de la băieții ăștia, Europa e cam gata, ne atacă Putin. Bine dracu că avem șapca aia supersonică anti-omuleți verzi, de la Trump!

You May also Like...

Vocea copilăriei noastre. “Să mă iertați, doamnă!”
12/12/2019
OAMENI. Și restul oameni. Morții mei!
29/08/2019
1 Comment
  • Reply
    Radu Ionita
    15/12/2019 at 07:21

    He he he he he….foarte tare articolul. Pe cand unul si despre adunatura politruca din parlament de la noi? Sau poate o paralela intre cele 2 tari? Ori despre un RoExit? Spor la treaba!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: