Platformele sociale și noua ordine mondială. Libertatea ta e în joc

Facebook mi-a blocat contul. De ce? Pentru că am atentat la noua ordine mondială.

Pare o nebunie ce zic, dar vă asigur că nu mi-am pierdut mințile, citiți în continuare și veți realiza că acest concept e real. Noua ordine mondială există și își impune regulile cu brutalitate, totul sub masca democrației. Principala armă este cenzura!

Ieri am postat pe Facebook o știre din The Guardian, despre două site-uri Harry Potter care s-au distanțat de JK Rowling, chiar creatoarea seriei, din cauza poziției sale vizavi de transgenderi. JK susține că între o femeie biologică și una trans există niște diferențe, nicidecum că transgenderii nu ar trebui să aibă drepturi.

Asta e tot de am făcut, am preluat articolul din The Guardian, cu un preview, iar în final am spus că oamenii de bun simţ sunt obligaţi să nu mai tacă.

Urmarea!? Facebook mi-a blocat contul pentru 24 de ore!

Și abia acum urmează PARTEA ÎNFRICOȘĂTOARE.

Facebook știa că urma să comită un abuz! Facebook știa că nu am încălcat sub nici o formă “regulile comunității”.

Așa că Facebook a recurs la un tertip. Facebook nu m-a blocat pentru postarea cu JK Rowling, ci pentru o altă postare, din trecut. Mark și-a adus brusc aminte că în luna februarie, pe 25, am postat ceva care încălca “regulile comunității” și pentru care, atenție, fusesem deja pedepsit. La momentul respectiv, Facebook a decis să primesc doar un avertisment.

Asistăm la o cenzură teribilă în așa zisa democrație în care trăim!

Nu contează cine ești și cu ce te ocupi, dacă nu te raliezi noului val ești redus cu brutalitate la tăcere. Oamenii ăștia au ajuns până acolo încât l-au cenzurat până și pe cel mai puternic om al planetei, teoretic, i-au băgat pumnul în gură lui Donald Trump, căruia Twitter i-a șters recent o postare.

Asistăm la o prigoană în toată regula, așadar, împotriva tuturor celor care nu își însușesc ideile impuse de către noua ordine mondială. De la oameni simpli la celebrități, Facebook, Twitter și YouTube ajung până acolo încât îți dau, efectiv, delete la cont. Nu te raliezi, dispari, nu mai ai platformă pe care să te exprimi! Asta după ce mass-media te transformă și ea într-un monstru. Au pațit-o nume cunoscute, mari, începând de la JK Rowling până la Donald Trump, cum spuneam.

Lumea începe să arate înspăimântător.

Ce e de făcut!?

Uitați-vă bine în jur, identificați oamenii care refuză să se ralieze noii ordini mondiale și ajutați-i să răspândească mesajul.

Insă nu e suficient, pentru că mai mult de atât oamenii ăștia nu pot face.

De aceea putem face toți mai mult.

Uitați-vă bine în jur, identificați singurul om care are puterea și dispune de resorturile legale pentru a se putea lupta cu ei și exprimați-vă susținerea totală!

Nu contează nimic altceva, puteți să îl urâți cu toată ființa voastră, puteți să îl considerați total unfit pentru a fi în poziția aia, acceptați că situația democrației e critică și că el este singurul care poate face ceva.

La asta a ajuns omenirea, din păcate!

Ăla e singurul om de pe planetă de care ne putem agăța, dacă vrem să mai avem drepturi! Dacă vrem să ne mai putem exprima! Dacă vrem să mai fim liberi în viața asta!

Eu altă soluție nu văd. 

You May also Like...

Iohannis și murăturile de la mă-sa
18/01/2020
Onoare și mentalitate! Nicu Galerie și PCH
19/09/2019
Jocurile de noroc. Ce devii și cum scapi de patimă
22/03/2019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: