Sunt suporterii vinovați pentru infarct? Să-l descifrăm pe Florin Prunea

S-au întețit atacurile lui Florin Prunea la adresa suporterilor. Și nu numai atât, ele au căpătat o turnură violentă.

În tiradele sale, președintele lui Dinamo folosește cuvinte grele, cum ar fi “derbedei”, “drogați” și “golani”.

Să încercăm să înțelegem de ce.

Iar ca să putem face asta, trebuie să începem cu începutul. Ce face Florin Prunea e normal, el își apără cu ardoare funcția, patronul și salariul. Fostul portar al naționalei e om de fotbal, iar faptul că Negoiță i-a oferit posibilitatea de a activa în cadrul lui, la vârf, în focuri, în prim-plan adică, la Dinamo, nu la Chiajna, e o motivație la fel de puternică și ea.

Florin Prunea știe cât de importantă e galeria pentru un club, așa că primul lucru pe care l-a făcut atunci când a venit la Dinamo a fost să vorbească cu “golanii”. A vrut să se asigure de sprijinul lor, dacă nu chiar a încercat o împăcare între ei și patron.

A umblat chiar și la coarda lor sensibilă atunci când “s-a dus să îi protejeze”, oprind o eventuală intervenție a jandarmilor în forță, la Ovidiu. După meci, deși “drogații” intreseră pe teren, Prunea i-a apărat. “Ăștia nu sunt niște vagabonzi, au și ei business-urile lor, au și ei familii.”

Mai mult, Florin chiar “îi înțelegea”. Vă reamintesc că la meciul cu Viitorul galeria a cerut inclusiv demisia lui Neagoe, nu doar să plece patronul de la RIN.

După episodul nefericit de la meciul cu Craiova, potențialii aliați ai lui Prunea i-au devenit dușmani, deși nimic nu se schimbase între timp. De ce? Pentru simplul motiv că ăștia au rămas fermi. Suporterii vor în continuare să se termine bătaia de joc de la Dinamo, ceea ce și-ar dori suporterii de oriunde. Că nicăieri situația nu e la fel de disperată e altă discuție.

Și brusc, în ochii și mintea lui Florin Prunea ei au devenit “descreierați”. Interesele lor nu mai converg. Ce nu e de înțeles aici? Unul își apără funcția și patronul, ceilalți își apără nebunia numită Dinamo. Asta le curgea lor prin vene și când Prunea îi era adversar, ca președinte la Iași.

Anormalul în comportamentul lui Prunea abia acum intervine.

Imediat după meciul cu CSU, la conferința celebră de presă, Prunea nu doar că i-a jignit în toate felurile pe cei pe care încercase să îi transforme în aliați, dar i-a identificat și ca principali vinovați pentru cumpăna lui Neagoe.

Mai mult, într-o intervenție, aseară, la Digi, președintele a cerut să se ia măsuri. Prunea vrea ca suporterii să fie trași la răspundere, anchetați. “Voi vorbi cu toate organele statului, pentru ceea ce s-a întâmplat cu Neagoe lucrurile nu trebuie să rămână așa.”

Asta e declarația care în mintea mea a bătut gongul, nu doar a sunat clopoțelul.

Florin Prunea e panicat! E posibil ca subconștientul lui să îl fi identificat chiar pe el drept vinovat pentru infarctul antrenorului.

Iar acum Prunea luptă din răsputeri chiar cu subconștientul lui. Cum? Știți deja!

A transformat galeria într-o țintă, în care dă cu toate puterile și din toate pozițiile. A inventat un element viciat, un uzurpator malefic, pe Rednic. Se folosește de simboluri, cum e Dinu. Umblă, deci, chiar și la corzi sensibile ale publicului, în încercarea de a demoniza singura constantă a oricărui club. Iar în cazul lui Dinamo, concret, peluza e singura care a rămas în picioare să se lupte cu adversarii, pentru că echipa, pe teren, nu mai contează de mult.

Despre subțirimea lotului, zero puncte în primele două etape și cele 7 goluri primite, ȘAPTE, fără să dea vreunul, președintele clubului nu suflă o vorbă.

Să încercăm și altă variantă. Cu scuzele de rigoare pentru că mă transform în aliantul subconștientului său.

Cu câteva zile în urmă, după ce i-au dat foc la hotel si au stopat prezentarea noului antrenor, suporterii au obținut, la Săftica, promisiunea lui Neagoe să abandoneze.

Ultrașii nu au nimic personal cu omul ăsta, dincolo de faptul că la un moment dat a spus despre Dinamo că face blaturi, ei vor doar să-l facă pe Negoiță să plece. Iar fără antrenor, e greu să continui în fotbal. Aceeași soartă o va avea oricine pe bancă, cu excepția lui Rednic, văzut de ei ca un salvator.

Ce suspectez că a făcut Prunea în acel “moment Săftica”? Well, suspectez că Prunea l-a întors pe Neagoe din drum. El este cel care l-a păstrat pe antrenor sub presiunea asta imensă la Dinamo, care a condus ulterior la o dramă.

E posibil să greșesc, dar nu cred. Că Neagoe cedase e un fapt, nu o presupunere a mea, iată un prin-screen cu pagina de FB a PCH, pe 5 iunie.

Pe 21 iulie, în timp ce era pe banca lui Dinamo, întors din drum, Neagoe făcea infarct.

Subconștientul și conștiința suporterilor sunt curate, domnilor, iată!

La fel și conștiința mea; spun doar ce intuiesc, ce văd, ce cred.

Și îi sfătuiesc pe toți suporterii lui Dinamo să rămână uniți! Interesul lui Prunea nu este ca Negoiță să vândă.

You May also Like...

Thrillerul România-Spania. Profilul psihologic al victimei
06/09/2019
Mesaj pentru băieții lui Uhrin. Și pentru toți câinii din spatele lor
17/02/2020
În poza asta minunată e HIDOȘENIA lumii
30/08/2019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: